Alle mogelijkheden voor
warehousing-oplossingen op uw maat

Vijf distributiecentra

Met vijf strategische distributiecentra in België en Frankrijk biedt Eutraco alle mogelijkheden voor warehousing-oplossingen op uw maat.

Dankzij geavanceerde Warehousing Management-software (WMS) staat efficiëntie en snelheid altijd centraal.

Geniet van een naadloze supply chain dankzij onze geautomatiseerde processen en value-added logistics.

Opslag op maat

Bespaar op uw voorraadkosten en kies voor beheersbare stock met just-in-time handling, computergestuurd voorraadbeheer en flexibele opslag.

Aangepast aan uw wensen ontvangen en beheren we goederen op elke mogelijke manier.
Van orderpicking tot kwaliteitscontrole.

Onze troeven

  • Strategische magazijnen
  • Optimale coördinatie met WMS
  • Geautomatiseerd voorraadbeheer
  • Geïntegreerde logistieke oplossingen
  • Computergestuurde orderpicking en kitting

Opslag & handling

Voorraadbeheer

Op elk moment inzicht op uw voorraad. Dankzij het geautomatiseerd voorraadbeheersysteem weet uw altijd wat u in stock heeft, hoeveel de voorraad bedraagt en waar het opgeslagen is. In combinatie met geïntegreerde logistieke oplossingen bent u zeker van de meest optimale coördinatie van uw goederen én een kostenbesparende inventaris.

Opslag

Aangepaste magazijnen voor alle vormen van goederen. Van shelf en bin-locaties tot opslag in rekken. De cycle counting-software verzekert een accuraat inzicht op aanwezige stock. Ook in combinatie met uw eigen software-systeem.

Outbound

Verwerk dagelijks orders in het formaat en volgens het tijdschema van uw keuze. Welk picking-principe u ook kiest, ‘First Expired, First Out’ (FEFO), ‘Last In, First Out’ (LIFO) of ‘First In, First Out’ (FIFO): elk order wordt nauwkeurig opgevolgd. Inclusief verkooporder, paklijst, paklabel en transport.

Inbound

Inkomende goederen worden niet enkel geïnspecteerd, gelabeld en geregistreerd, ook extra diensten of inbound logistics zijn mogelijk. Onze flexibele en ervaren magazijniers lossen of stapelen uw goederen op paletten, inspecteren op schade of lijsten serienummers, batchnummers of vervaldata op. Uiteraard krijgt elk product de juiste plaats, zowel fysiek als in het voorraadsysteem.

Value-added services

Picking & kitting

Efficiënt, snel en foutloos. Dankzij orderpicking met track & trace service worden verzendingen naadloos en computergestuurd voorbereid. Goederen ordenen, selecteren en verzamelen gebeurt met absolute precisie. Ook kitting of het samenstellen van verschillende producten tot een pakket is mogelijk.

Repack

Handmatig of geautomatiseerd verpakken of herverpakken? Als logistieke partner kennen we het belang van packing en repack van goederen als maatwerk. Wat uw product ook is, dankzij vernieuwende oplossingen en een flexibel management bent u zeker van een perfect resultaat.

Labeling

Dankzij onze oplossingen op maat is het labelen van dozen, materialen of goederen altijd snel en efficiënt.

WMS-Software

Realtime controle over uw volledige supply chain. Ons toonaangevend Warehouse Management Systeem (WMS) stuurt de volledige organisatie en opslag. Dit systeem is perfect te integreren in uw eigen businesssoftware en is aanpasbaar om volledig te voldoen aan uw specifieke verwachtingen.

Kwaliteitscontrole

Quality control bij ontvangst of bij vertrek. Dankzij onze standaard kwaliteitsprocedure wordt elk foutje opgespoord. Hebt u specifieke kwaliteitseisen? Ook een kwaliteitscontrole op maat is mogelijk.

Magazijnen

Roeselare

25.000 m² / HACCP gekeurd / 20 laadkaaien / rolbrug tot 10 ton / verwarmde magazijnruimte

Charleroi

15.000 m² / 8 laadkaaien / verwarmde magazijnruimte

Sint-Niklaas site Industriepark West

30.000 m² / 12 laadkaaien

Sint-Niklaas site Grote Heimelinkstraat

15.000 m² / 17 laadkaaien