Stipte levertijden, snelle opvolging en continue service

Transport

Stipte levertijden, snelle opvolging en continue service.

Dankzij een krachtig binnenlands aanbod en een uitgebreid Europees netwerk geniet u van maatwerk voor elke transportopdracht.

Vanuit onze verschillende strategische vestigingen in België en Frankrijk wordt elke levering minutieus voorbereid en opgevolgd.

Optimale planning

Just-in-time delivery of gegroepeerde zendingen

Het geïntegreerde Transport Management Systeem (TMS) verzekert een optimale planning en de meest voordelige ritten.

Dankzij de Transics-boordcomputers is elke lading in realtime te volgen en kennen onze medewerkers op elk moment perfect de locatie van uw goederen.

Onze troeven

  • Volledig uitgeruste vrachtwagens (Jong en modern wagenpark)
  • Eigen technische dienst en truckwash-installatie
  • 5 strategische locaties in België en Frankrijk
  • Geoptimaliseerde planning met TMS-software
  • Transport in België, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, …

Sectoren

Metaal

Een wagenpark dat perfect aangepast is aan de noden van de metaal- en staalindustrie. De opleggers en chauffeurs gaan secuur om met de specifieke materialen en zorgen voor een gestroomlijnde delivery-on-time. Ongeacht de afmetingen van de goederen.

Papier

Hoogwaardige service en dito transport voor de papierindustrie (grondstoffen en afgewerkte producten). Zowel voor de levering van basisproducten als het vervoeren van eindproducten is Eutraco uw ervaren logistieke partner.

Recyclage

Plastic, elektrische apparaten, glas, bouwmaterialen of ander afval. Met aangepast vervoer en volgens de strengste Europese normen is het ophalen en leveren van recyclage- en recuperatiematerialen een duidelijke specialisatie.

Hygiëne

Producten en goederen voor persoonlijke hygiëne: dankzij onze jarenlange ervaring bent u zeker van een efficiënte en stipte levering van fast moving consumer goods (FMCG) aan detailhandel, woonzorgcentra of ziekenhuizen.

Diverse sectoren

Voeding, verpakkingsmaterialen, bouwmaterialen, onderdelen voor machines, houtindustrie, vloeren, deuren, serres, zwembaden, chauffages,…

Distributie

Groupage

Door deelladingen en opdrachten te combineren ontstaat een optimaal evenwicht in transport. Onze computergestuurde planning en ervaren dispatchers verenigen de zendingen zodat de meest voordelige ritten ontstaan. Groupage gaat hand in hand met cross-docking: hierbij worden goederen meteen gesorteerd in onze vrachtwagens voor extra tijdswinst.

Volle ladingen

Snelle en hoogwaardige service voor volle ladingen. Full Truck Loads gaan rechtstreeks naar de bestemming terwijl een interne, efficiënte retourlogistiek de kosten drukt en zogenaamde lege kilometers vermijdt. Een win-win-situatie voor elke lading.

Express

Flexibel express-transport. Dankzij de modernste software en een uitgebreid, modern wagenpark bereiken uw colli of palletgoederen in sneltempo de eindbestemming. Met correcte handling en internationale service pikken onze chauffeurs de goederen meteen bij u op voor een rechtstreekse levering.

Leveringen met meeneemheftruck

Ter plaatse zware goederen snel laden en lossen gebeurt dankzij ons wagenpark met meeneemheftruck. Bij leveringen met deze meeneemheftrucks worden lange, grote of zware pakketten tot aan de deur of op een specifieke plaats op de bestemming gebracht. Extra hulp van derden is niet langer nodig en zo is het ook steeds mogelijk om uw pakket af te leveren bij uw eindklant, de consument. Indien u een pakket wenst af te leveren bij een particuliere klant, verwittigen onze medewerkers deze vooraf over de levertijd van het pakket.